Hej världen, och välkommen till inlägg #1

3159_72348782235_617687235_1576110_5931452_n
Adam – nya blondinbella anno 2011?

Hej kära värld!

Mitt namn är Adam och det här är en blogg som haft många skepnader genom åren.

Till en början startades bloggen som ett svar på Blondinbellas monopol i bloggvärlden år 2011. Det var något jag inte stod ut med då och därmed valde jag att konkurrera med henne genom att bli med blogg själv.

Tyvärr lyckades jag inte helt – men jag fick en del roliga besökare som en följd av att Google började placera den här bloggen högt i sökningar relaterade till blondinbella.

Roliga tider, minsann!

Jag som driver den här bloggen heter som sagt Adam och har drivit flertalet bloggar genom åren – senast min blogg om resor – det här är dock den som följt med allra längst – kanske primärt på grund av WordPress.coms fantastiska bloggverktyg.

I min mening finns det ingen bloggplattform som kan konkurrera med WordPress idag. Allting är helt enkelt så mycket bättre på den här delen av webben.

Jag har en kollega som försökt bedriva blogg borta hos Weebly och det är som att be om att få dina blogginlägg att försvinna spårlöst! Seriöst, försök publicera ett blogginlägg hos Weebly själv redan idag och du kommer se hur fullkomligt värdelöst verktyget är för oss bloggare som har en del tankar vi vill sätta ord på.

Hur som haver, jag har saknat att blogga men inser när jag läser igenom mina gamla inlägg att jag växt något oerhört.

Jag definierar mig inte längre som någon som vill konkurrera med blondinbella om hennes följarskara – men väljer ändå att publicera bloggen under samma alias – kanske är det jag som blir nya blondinbella till slut ändå?

Jag vet inte om jag har några gamla läsare kvar på den här bloggen, men om jag har det får ni mer än gärna göra er sedda så ser vi ifall jag minns er.

Vad är ert bästa minne med min blogg?

Som sagt, jag glömmer aldrig när jag fick en drös med besökare som en följd av att bloggen lågt högt upp i Google för sökordet ”blondinbella”. Det kan ha varit en av de absolut roligaste perioderna i mitt bloggande.

Viktigast av allt – jag lärde mig enormt mycket om marknadsföring på webben som en följd av det. Ingenting behöver vara sant – det räcker bara att mynta ett begrepp på en blogg och så kommer besökarna per automatik. Skrattretande!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s